Als fervent tandemfietser in mijn vrije tijd en tijdens vakanties, weet ik hoe waardevol een goede stoker is. Voor de duidelijkheid: Dit is degene die achterop een tandem zit. De stoker levert extra energie en kracht wanneer dat nodig is en motiveert en stimuleert degene die voorop zit. Essentieel is communicatie tussen beiden. Dan halen beiden het beste in elkaar naar boven, zodat er samen meer dan verwacht gepresteerd kan worden.

In onze samenwerking zie ik mij als een stoker: u houdt het stuur in handen ik lever extra energie en kracht waar en wanneer dat nodig is. Samen bereiken we meer dan verwacht.

Rode draad in mijn loopbaan is dat ik mensen en processen waardevoller maak voor organisaties door te verbinden en te zoeken naar mogelijkheden om het geheel meer te laten zijn dan de som der delen.

  • Ik geef snel richting aan oplossingen en verbeteringen, doordat ik snel complexe situaties doorzie en deze terugbreng tot de kern.
  • Mijn aanpak is pragmatisch en mijn oplossingen zijn duurzaam.
  • Ik breng rust en overzicht in dynamische omgevingen,
  • Mijn advisering is kritisch en eerlijk, met respect voor de persoon.
  • Ik bied andere zienswijzen en perspectieven, zie verbanden en verbind.
  • Mijn verbindend vermogen, overtuigingskracht en dienend leiderschap hebben als resultaat dat mensen in beweging komen.

Mijn energie haal ik uit het oplossen van complexe problemen in een dynamische omgeving. In mijn aanpak beschouw ik zowel de harde (bedrijfsmatige) als de zachte (mensen) kant van organisaties.